(VIDEO) Cum va arăta Spitalul Județean de Urgență Bistrița? Bogdan Ivan Gruia: ,,Pas cu pas, devine unul dintre cele mai moderne din țară”

(VIDEO) Cum va arăta Spitalul Județean de Urgență Bistrița? Bogdan Ivan Gruia: ,,Pas cu pas, devine unul dintre cele mai moderne din țară”

Cu ajutorul unei investiții de aproximativ 100 de milioane de euro, prin PNRR, Spitalul Județean de Urgență Bistrița își va schimba total înfățișarea și utilitatea, devenind ,,unul dintre cele mai moderne din România”, după cele spuse de deputatul Bogdan Ivan Gruia.

,,Pas cu pas, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, devine unul dintre cele mai moderne din România și unul ce oferă condiții ca în țările dezvoltate din Europa!

Mai jos puteți vedea cum va arăta spitalul nostru peste aproximativ doi ani de zile, în urma finanțării record prin PNRR, de 100 de milioane de euro.

Mă bucur că parteneriatul pe care îl am în calitate de Deputat cu Președintele CJ, dl. Radu Moldovan, și cu oamenii buni din județul nostru, ne duce cu un pas mai aproape de a aduce servicii publice ca în occident, acasă la Bistrița!”, a transmis deputatul PSD Bogdan Ivan Gruia.

Mai jos puteți vizualiza un scurt filmuleț de prezentare, randat.

După finalizarea lucrărilor, în valoare de 100 de milioane de euro, se prevede atât construcția unei noi aripi, cât și reabilitarea întregii clădiri a unității medicale. printr-o fațadă ventilată care va ajuta la creșterea siguranței la foc.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster