Primul proiect național, prin lecții live cu drona! Educație de la înâlțime

Primul proiect național, prin lecții live cu drona! Educație de la înâlțime

Departamentul de Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului României în colaborare cu Ministerul Educației și în parteneriat cu Aspire Teachers și Asociația Cartierul Creativ Carolina vă invită să participați la primul proiect național susținut prin lecții live cu drona. Acestea vor fi explicate de către profesori locali., concentrându-se pe obiectivele de dezvoltare durabilă din diferite regiuni ale României.

EDUCAȚIE LA ÎNĂLȚIME” reprezintă o soluție creativă pentru a folosi avantajele tehnologiei și a aduce realitatea direct în clasă. Acestea vor fi susținute de profesori pasionați care vor intra în direct din diferite regiuni relevante din România, filmate cu drona, conform site-ului oficial.

Cele opt lecții vor fi realizate în perioada mai-iulie 2021, iar clasele interesate trebuie doar să dispună de un videoproiector, un laptop conectat la internet și curiozitate din belșug.

Pentru a primi informațiile de conectare și pentru a rămâne la curent cu evoluția proiectului, un profesor sau un director de școală poate completa un scurt formular, click aici!

Toate lecțiile pot fi urmărite ulterior, pe canalul de YOUTBE Aspire Teachers!

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster