METEO. Ninsoarea mult așteptată a ajuns la Bistrița. Care va fi maxima zilei de vineri

METEO. Ninsoarea mult așteptată a ajuns la Bistrița. Care va fi maxima zilei de vineri

Un ciclon mediteraneean în curs de formare ce va purta precopitații semnificative va afecta începând cu noaptea de joi spre vineri zona de sud, este și sud-est a țării.

Vremea va fi în general închisă, astăzi, în județ, iar vântul va deveni, treptat activ. Pe parcursul zilei, in zonele joase de relief, sunt condiții de precipitații mixte ninsori dar şi lapovite sau ploi iar la noapte local, va ninge slab.
În aceste condiții, temperaturile maxime se vor încadra în general, între 1°C si 4°C iar cele minime de mâine dimineată, în scădere, vor coborî spre -1°C la podiş şi spre -4°C la podiş. La munte, ṣi în zonele submontane valorile vor fi negative iar aici, temporar va ninge pe tot parcursul intervalului, mai ales in masivele estice.

La Bistrița, vremea va fi in general inchisă si aici, vom avea precipitații mixte, ninsoare dar si lapovita sau chiar ploaie pe timpul zilei iar la noapte va ninge slab, trecător. Maxima zilei va urca spre 4°C iar minima zilei de mâine va scădea spre -1°C, a transmis Meteo.BN.

Sursă foto: Grec Laurențiu

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster