Nicolae Moldovan: Izolarea blocurilor din Beclean continuă!

Nicolae Moldovan: Izolarea blocurilor din Beclean continuă!

Primarul Becleanului Nicolae Moldovan a anunțat startul izolării a încă 10 blocuri din oraș, pentru cei care au reușit să își facă Asociații de proprietari.

În continuare, așteptăm următoarele 10 Asociații de proprietari pentru următoarea finanțare europeană, în așa fel încât să avem reabilitate termic toate blocurile de locuințe din orașul nostru, a transmis domnul Moldovan.

Amintim faptul că reabilitarea termică a tuturor blocurilor din orașul Beclean este o necesitate și o prioritate pentru creșterea calității vieții și confortul cetățenilor.

Având deja experiența etapelor anterioare a izolării termice pentru primele blocuri din oraș, continuăm reabilitarea tuturor celorlalte blocuri din Beclean, etapă cu etapă, cu atenție sporită la detalii.

Se recomandă către toți beclenarii ese să își formeze asociații de proprietari, fiindcă una dintre condițiile minime obligatorii pentru aceste proiecte de izolare termică fiind chiar existența unei asemenea asociații.

    𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚̆𝐦!

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster