(FOTO) O fată de 15 ani a fost strivită de o căruță plină cu lemne care s-a răsturnat, pe raza comunei Dumitra. Era inconștientă când au ajuns echipele de salvare

(FOTO) O fată de 15 ani a fost strivită de o căruță plină cu lemne care s-a răsturnat, pe raza comunei Dumitra. Era inconștientă când au ajuns echipele de salvare

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident în localitatea Dumitra. O fetiță a fost prinsă sub o căruță cu lemne.

Din primele informații, aceasta este inconștientă. A fost alocat la caz echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița.

,,Pentru evacuarea victime din zona inaccesibilă autospecialei de terapie intesivă mobilă SMURD a intervenit un echipaj de pompieri cu șenilata.

Fetița a fost stabilizată de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, intubată și evacuată din zona greu accesibila cu ajutorul echipajului de pompieri care incadreaza senilata.

Din locul unde a avut acces ambulanța SMURD, fetița a fost evacuată asistată de către echipajul medical care încadrează terapia intensiva mobilă la UPU SMURD Bistrița pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare”, a transmis ISU BN.

IPJ BN, Dumitra

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru efectuarea de verificări, în urma unei sesizări 112.

Din primele date, pe o pășune situată pe raza comunei Dumitra, un atelaj hipo, încărcat cu material lemnos, în care se aflau un bărbat de 49 de ani și o minoră de 15 ani, s-a răsturnat, accidentând-o pe minoră. Tânăra a fost preluată și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Prezinta un traumatism cranian sever și multiple alte traumatisme.

Intervenția este în dinamica. ISU BN

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster