(VIDEO) Interpreta din Bistrița, Larisa Ștefania Varga, în FINALA emisiunii ,,Vedeta Populară”

(VIDEO) Interpreta din Bistrița, Larisa Ștefania Varga, în FINALA emisiunii ,,Vedeta Populară”

Momente pline de emoţie în cadrul emisiunii „Vedeta populară”, unde bistriţeanca Larisa Ştefania Varga, a impresionat juriul concursului Televiziunii Române atât prin repertoriul ales, cât şi prin prezența și siguranța scenică deosebită.

La doar 21 de ani, interpreta de cântec popular a ,,înfiorat” pe bună dreptate jurații și pe toți cei care au avut ocazia să o urmărească în cadrul emisiunii.

Semifinala a avut loc duminică, 26 decembrie pe TVR1.

Cu o asemenea voce de aur și inflexiuni magice, nu avea cum să nu ne reprezinte cu atâta drag mai departe în finală.

,,Înainte de masa de Crăciun, toată familia cântă exact colindul pe care Ştefania Varga a ales să-l interpreteze în semifinală. Tot ea a interpretat şi un cântec din folclorul bulgăresc. Deşi e cale lungă din Bistriţa până în Bulgaria, Ştefania a reuşit să-l înveţe foarte bine cu ajutorul internetului.

,,Dragi prieteni, vă prezint prestația mea în prima probă la semifinala Vedeta Populară!

Cu emoții mari și cu mare bucurie o să reprezint Bistrița și în marea FINALĂ.

Vă mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase care mi-au umplut sufletul de bucurie!

Tânara este studentă la Academia Națională de muzică ,,Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Aceasta a reușit cu mult talent și ore de muncă să își surclaseze adversarele.

A cucerit inimile publicului și a obținut voturile juriului care au propulsat-o direct în finală.

În total, nouă tineri s-au calificat în semifinală, două dintre ediţiile sezonului 7 „Vedeta populară” fiind câştigate de câte doi concurenţi. 

Marea Finală, când aflăm câştigătorul sezonului, poate fi urmărită la TVR 1 în seara de Revelion! Iuliana Tudor şi echipa sa ne dau întâlnire în ultima zi a anului, la ora 21.00

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster