VIDEO/FOTO: BRIKADA. Bistrițenii au ,,ținut aproape ce știu că e al lor”, pe versurile trupei Eyedrops

VIDEO/FOTO: BRIKADA. Bistrițenii au ,,ținut aproape ce știu că e al lor”, pe versurile trupei Eyedrops

Brikada, locul în care Bistrița se întâmplă.

Poate vei avea o zi plină, presărată cu adevăruri sincere sau zâmbete aruncate într-o doară…pentru toate aceste momente aici va fi refugiul tãu din periplul cotidian actual.

La mijlocul pietonalului se dorește crearea unei comunități de oameni orginali, care se inspiră și respiră evoluție. Împotriva main stream-ului, a plafonării și mediocrității, întotdeauna se încearcă dezgroparea creativității de orice fel.

Locația se pliază pe principiul „orice produs bun începe de la un ingredient bun”.

Încă de la prima oră a dimineții atunci când toate simțurile se trezesc la viață și te copleșesc, iar tu nu te poți gândi la nimic altceva, decât la cum te va ,,îmbrățișa” aroma cafelei, personalul de la Brikada îți este alături.

Iubitorii de cafea de specialitate, se pot bucura de arome energice și efervescente, revărsate direct în ceașca ,,cât de ziua de mare”, făurite din suflet și pasiune

În serile de weekend (și nu numai) Brikada promovează muzica de calitate indiferent de stil. Se organiză evenimente cu tematici diverse, muzică live, acustică, DJ, invitați speciali din lumea muzicii și nu numai. Se creează o atmosferă, care, pur și simplu conectează oamenii.

Asta a luat naștere vineri, 24 iunie, când pietonalul bistrițean a prins culoare și a ținut aproape ce știe că e al său (versuri Eyedrops).

Paul Manolescu – Silviu Ruta – Radu Burcea – Aurel Ciucur

Trupa de suflet ,,Eyedrops” a oferit un concert în aer liber, care a încântat și descântat cele mai aprige emoții și a ,,dezbrăcat” melancolii nebănuite. Cei prezenți au umplut aerul cu îmbrățișări, zâmbete, amintiri și lacrimi înghițite, toate fredonate pe versurile-poezie.

Eyedrops s-a născut din dorința de a aduce oamenii mai aproape de ei înșiși, concept care se brodează perfect pe ideologia localului Brikada.

Odată cu acest eveniment, s-a lansat și noua listă de ,,poțiuni” atinse de baghete vrăjitorești. Cocktailurile apetisante adună la un loc ingrediente proaspete, cordiale personalizate, fructe de sezon și plante aromatice.

Conexiunea specială cu ,,Eyedrops” a dus la făurirea cocktailului cu același nume.

Licoarea, inițial, te îmbie cu mirosul de pepene galben și lavandă, iar mai apoi gustul de piersică albă și aloe vera se îmbrățișează cu ginul și lămâia formând un mixt complex, ușor dulceag și mătăsos.

Momentele magice au fost suprinse cu atenție în video-ul de mai jos, de către videograful Bogdan Labiș, din Bistrița.

FRAMER. www.framer.ro – Professional Media Services

Și este doar începutul verii…

Ce găsești la Brikada, odată ce ai pășit în ,,sufragerie”?

O atmosferă relaxată, care dă frău liber discuțiilor care incită, ghidată de un personal prietenos și mereu aici pentru oaspeți.

Fii la curent cu evenimentele viitoare care aduc comunitatea mai aproape și o consolidează, accesând pagina de facebook: Brikada

Întotdeauna pentru comunitate, cultură, vibe-uri inedite și constantă evoluție!

Sursă foto: CodexStudio.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster