Un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, a lovit un copil cu masina si a  părăsit locul accidentului

Un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, a lovit un copil cu masina si a părăsit locul accidentului

La data de 10 august a.c., în urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au identificat un tânăr de 23 de ani, din Bistrița, bănuit că ar fi fost implicat într-un accident rutier, părăsind locul producerii acestuia.

Accidentul a fost sesizat ieri, în jurul orei 18.50, prin 112. În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că, în municipiul Bistrița, în apropierea unei treceri pentru pietoni,  un minor care se deplasa pe lângă bicicletă a fost acroșat de un autoturism, iar conducătorul auto a plecat de la fața locului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că deține permis de conducere valabil, eliberat de autoritățile din Spania.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de polițiștii Biroului Rutier Bistrița, sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia și vătămare corporală din culpă.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster