Un fost fotbalist al Gloriei Bistrita are nevoie de ajutor pentru fiul său de 10 luni. Boală rară şi agresivă

Un fost fotbalist al Gloriei Bistrita are nevoie de ajutor pentru fiul său de 10 luni. Boală rară şi agresivă

Un fost fotbalist al Gloriei Bistrita, Casian Miclăuş, are nevoie de ajutor urgent pentru fiul său de numai 10 luni, Luca Tiago, care suferă de o boală rară şi gravă: : LEUCEMIE MIELOBLASTICĂ ACUTĂ M7.

„Acum două săptămâni lumea noastră s-a prăbușit… Nopți întregi am căutat răspunsuri la întrebările mele şi m-am rugat lui Dumnezeu, cum am știut eu, să ne îndrume și să ne dea putere să putem să luptăm pentru Tiago și poate ca răspuns la rugăciunile noastre ne-a scos în cale atâția oameni care luptă alături de noi.

Eu cred cu toată ființa mea că Dumnezeu nu mi-l va lua și ni-l va lăsa să ne bucurăm de el! Pomeniți-l, vă rog, în rugăciunile voastre! Vă mulțumim pentru tot sprijinul!”, este mesajul sfâşietor al mamei lui Luca Tiago.

O familie sfâşiată de durere

Tiago a început chimioterapia la Cluj-Napoca, imediat după ce a fost diagnosticat, însă, pentru ca aibă o șansă la viață, este necesar să continue tratamentul cât mai urgent la o clinică din străinătate care este specializată în transplantul de celule stem, iar intervenţia costă aproximativ 130.000 euro.

Donaţiile

Cei care doresc să doneze, o pot face în următoarele conturi:

Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:

RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

Nume: Miclăus Casian Vasile

Banca REVOLUT :

Tel. +40758704336

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

sursa cluj24.ro

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster