Turist nemulțumit: ,,Colibița sau Marea Țeapă de la munte?” Toți ,,foștii comuniști” au cumpărat și apa din lac

Turist nemulțumit: ,,Colibița sau Marea Țeapă de la munte?” Toți ,,foștii comuniști” au cumpărat și apa din lac

Lacul Colibița este considerat de mulți un loc de basm, cuprins de frumusețea sălbatică și plin ochi de aer ozonat.

Un turist român care a fost recent în zonă, a plecat cu gust amar și a relatat experiența. Acesta a transmis că locul este bun doar pentru poze și nu recomandă nimănui să meargă.

,,Drumul este excepțional, având posibilitatea de a ajunge la el din două direcții.

Dar, dacă vreți să faceți baie sau să pescuiți trebuie să visați, pentru că gardurile proprietarilor de cabane și terenuri sunt până-n apă. Toți ”foștii comuniști” au cumpărat ”și apa din lac”, ținând cont că lacul este al statului, sute de garduri, un adevărat Alcatraz.

Nu mai veniți domnilor la Colibita!

A scris cineva: Țeapa sau Marea de la munte… adevărat țeapă. Sau poate vreți sa faceți baie în deversările de la haznalele lor?

Nu se poate ajunge la lac, pentru că sunt cabanele particularilor (spuma Bistriței) cu funcții foarte importante în conducere, tergiversând luarea de măsuri.

Mai bine evitați zona și mergeti în alt parte.

UN ADEVARAT DEZASTRU”, a transmis bărbatul.

Lacul Colibița este un lac artificial de acumulare din Munții Călimani, în Bistrița Năsăud. Lacul se întinde pe o distanță de 5 kilometri și mai este numit și Marea de la munte.

Astazi, frumusețea lacului de acumulare și proprietățile curative ale aerului din Colibița atrag foarte multi turiști români și străini. Aerul este curat și bogat în ozon.

În zonă există, de altfel și un sanatoriu specializat în tratarea bolilor pulmonare.

Sursă: stiridecluj.ro

Sursă foto: Cosma Adela

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster