TRAILER: Mircea Bravo lansează filmul „Mirciulică”, o comedie, în care va juca și tanti Lenuța! Când va avea premiera

TRAILER: Mircea Bravo lansează filmul „Mirciulică”, o comedie, în care va juca și tanti Lenuța! Când va avea premiera

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului, asta fiind descrierea oficială pe site-ul Cinemagia.

Îndrăgitul vlogger Mircea Bravo, a hotărât să treacă la următorul nivel în cariera sa și să filmeze o peliculă de lungmetraj.

Mircea a anunțat că filmul, la care se lucrează deja, se va numi „Mirciulică” și el va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum.

În comedie va apărea, bineînțeles, tanti Lenuța (n.a. bunica). Potrivit actorului, investiția în producerea filmului este „de ordinul sutelor de mii de euro”.

Acum e testul prieteniei noastre. Vreau să văd câți dintre voi îmi sunteți chiar prieteni adevărați și veniți fizic să vedeți primul nostru film în cinema. Vă pup și aștept să ne vedem”,a declarat Mircea Bravo pe platforma de YouTube.

Filmările au avut loc la Cluj-Napoca, Gherla și București, în regia lui Cristian Ilișuan. Producția aparține lui Mircea Popa și Cristian Ilișuan, după un scenariu realizat de echipa de creație care se ocupă și de clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo.

Producția va avea premiera abia în octombrie, dar Mircea Bravo a postat deja trailerul, în care oferă publicului câteva secvențe inedite. Îndrăgitul vogger îl va interpreta pe Mircea, un tânăr din provincie, care își încearcă norocul la Capitală, însă lucrurile nu merg tocmai conform planului, așa că este nevoit să se întoarcă acasă, la părinți.  

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster