Șofer din Leșu, depistat sub influența alcoolului, în urma unui control în trafic

Șofer din Leșu, depistat sub influența alcoolului, în urma unui control în trafic

La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 02:20, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au desfășurat activități de supraveghere a traficului rutier pe Drumul Național 17D, în Năsăud.

Pentru control a fost oprit un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani din Lunca Leșului.

        Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, bărbatului i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările polițiștilor cu privire la șofer au indicat faptul că acesta deține permis de conducere însă are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțeși conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster