Salvează o viață! Maratonul Resuscitării, ediția I are loc în 11 iunie la TeraPlast Arena

Salvează o viață! Maratonul Resuscitării, ediția I are loc în 11 iunie la TeraPlast Arena

Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă! Oferind doar 30 de minute din timpul vostru, duminică, 11 iunie 2023, veți afla cum, cu mâinile goale, puteți face diferența dintre viață și moarte!

Sunteți puși în fața unei situații critice în care se află un membru al familiei, un prieten sau chiar o persoană din jur pe care nu o cunoașteți și ați vrea să o ajutați, dar nu știți ce să faceți până la sosirea echipajelor medicale?

Situațiile de urgență nu țin cont de vreme, de zi sau noapte! Vă așteptăm în 11 iunie 2023, la prima ediție a Maratonului Resuscitării – Bistrița, ce va fi organizată la Teraplast Arena între orele 09:00 – 21:00.

Aproximativ 100 de medici, asistenți și volutari UPU-SMURD și Fundația pentru SMURD vă vor învăța gratuit cum să acționați într-o situație de urgență în care viața unei persoane dragi este pusă în pericol. Participanții vor exersa pe manechine cum pot recunoaște și cum trebuie să intervină în cazul unui stop cardiorespirator sau al înecului și vor efectua manevrele de resuscitare pentru cele trei categorii principale de victime, adult, copil și sugar.

Evenimentul este organizat de @Consiliul Județean Bistrița Năsăud, @Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, UPU-SMURD Bistrița, @ISU Bistrița-Năsăud și @Fundația pentru SMURD.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster