Robert Sighiartău: Binele și dragostea vor învinge întotdeauna! Mathias Rotundu a ajuns în România!

Robert Sighiartău: Binele și dragostea vor învinge întotdeauna! Mathias Rotundu a ajuns în România!

Bebelușul român, ai cărui părinți au fost arestați în Danemarca pe motiv că l-au agresat, a ajuns în România, pe aeroportul din Iași, împreună cu bunicii materni, unde au fost așteptați de zeci de susținători.

Rudele, vecinii și prietenii din comuna vasluiană Negrești, dar și foarte mulți alți cunoscuți din alte localități și chiar din Republica Moldova și Ucraina au venit la aeroport să îl întâmpine pe copilul care a fost preluat de autoritățile daneze după ce părinții săi au fost acuzați că l-au agresat

„Binele și dragostea vor învinge întotdeauna! Mathias Rotundu a ajuns în România!!

În luna februarie atrăgeam atenția asupra unui caz clar de abuz din partea unor instituții din Danemarca care au acționat abuziv și au smuls un copilaș de la sânul mamei. După luni de zile de lupte pe toate palierele, copilașul a ajuns în custodia bunicilor urmând să revină în brațele părinților, Sorana și Ionuț!

Aștept ca cei care au acționat abuziv și au privat de libertate cei doi părinți să răspundă.

Dumnezeu să îi răsplătească pe toți cei implicați, oameni simpli, copii care s-au rugat,colegi și autorități din România care au luptat pentru cetățenii acestei națiuni.

Dumnezeu să binecuvânteze românii și familiile din România! ” ne transmite deputatul liberal , Robert Sighiartau .

sursa foto : antena3

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster