Rețea de traficanți de droguri din Cluj și Bistrița-Năsăud, destructurată de polițiști

Rețea de traficanți de droguri din Cluj și Bistrița-Năsăud, destructurată de polițiști

Zeci de kilograme de droguri şi sume de importante de bani, în lei şi valută, au fost ridicate în urma unor percheziţii efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Cluj, iar doi inculpaţi au primit mandate de reţinere, fiind cercetaţi pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, şi efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cele două persoane ar fi acţionat în perioada 2021 – mai 2023, timp în care ar fi comercializat în mod repetat droguri de risc, pentru suma de 50 de lei/gram, precum şi substanţe cu efecte psihoactive, cu suma de 100 de lei/gram.

Percheziţiile au avut loc la patru imobile din municipiul Cluj-Napoca şi la un altul din judeţul Bistriţa-Năsăud, fiind puse în aplicare două mandate de aducere.

La percheziţii, au fost descoperite şi ridicate 57 de calupuri de canabis, cântărind aproximativ 40 de kilograme, rezină de canabis de aproximativ 3,5 kilograme, substanţă cristalină (CMC) de aproximativ 12 kilograme, circa 50 de grame de substanţă pulverulentă de culoare albă, un ceas de lux, bijuterii, precum şi peste 35.000 de euro, aproape 500.000 de forinţi, peste 300.000 de lei, 100 de lire şi mai multe înscrisuri.

”În cursul acestei zile, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster