,,Raiul alb” din Masivul Saca a început să înflorească! Narcisele pot fi admirate cel puțin două săptămâni

,,Raiul alb” din Masivul Saca a început să înflorească! Narcisele pot fi admirate cel puțin două săptămâni

Știm că, așteptați cu nerăbdare vești despre ”Raiul alb” din Pacul Național Munții Rodnei…Narcisele au început timid să înflorească, poiana fiind înflorită în proportie de aproximativ 15%.

Urcarea în poiană se poate face pe două trasee marcate în teren cu „omulețul portocaliu” și săgeți îndicatoare din satul Valea Vinului, localitatea Rodna, județul Bistrița-Năsăud.

Pe Valea Secii de la intrarea din sat se poate urca aproximativ 2 km cu mașina pe drumul forestier reabilitat de către primăria comunei Rodna, iar din locul de unde se pot parca mașinile mai străbateți pe jos încă aproximativ o oră și 40 de minute.

Pe traseul din Dealul Popii de la ieșirea din sat, la pas aveți aproximativ 3 ore de urcat…. Ambele trasee vă duc în Poiana cu narcise de pe Masivul Saca.

Vă rugăm să nu vă uitați acasă bunul simț, să consultați neaparat starea vremii Meteo.BN, iar echipamentul musai să fie adecvat urcării pe munte.

Cel puțin două săptămâni de acum încolo în funcție de vreme vă puteți bucura de minunatele steluțe albe

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster