Primele fotografii care ,,dezgroapă” emoții, primite cu ocazia concursului ,,CE ÎNSEAMNĂ ROMÂNIA PENTRU MINE”

Primele fotografii care ,,dezgroapă” emoții, primite cu ocazia concursului ,,CE ÎNSEAMNĂ ROMÂNIA PENTRU MINE”

Concursul organizat de către Arhivele Naționale Bistrița-Năsăud intitulat CE ÎNSEAMNĂ ROMÂNIA PENTRU MINE a implicat printre alții sute de elevi din județul Bistrița-Năsăud. Fotografii care mai decareai vechi și clipjri video care ilustrează tema vor fi expuse în cadrul unei expoziții, în data de 5 decembrie.

,,Iată câteva din cele peste 230 de fotografii primite, sunt superbe. Colecția de fotografii a Arhivele Nationale Bistrita-Nasaud s-a îmbogățit cu aceste minunății care vor rămâne păstrate aici pentru generațiile următoare.

Avem și peste 10 video-clip-uri cu viziunea generației tinere despre România.

Puteți să le admirați începând cu 5 decembrie, ora 11, când se va vernisa expoziția și toți participanții vor primi o diplomă, iar cele mai frumoase și sugestive fotografii vor fi premiate!

Felicit echipa coordonatoare a concursului – Lavinia Moldovan (Arhivele Nationale Bistrita Nasaud) și Cristina Rusu (Infoel)
Mulțumim și partenerilor care sunt alături de noi în premierea elevilor: Complexul Muzeal Bistrita-Nasaud și Asociația IPA Secția 1 Bistrița-Năsăud”, a transmis Cornelia Vlașin, de la Arhivele Naționale Bistrița-Năsăud.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster