Primarul Ioan Turc: ”Vacanța mare a început cu lecții de natație!”

Primarul Ioan Turc: ”Vacanța mare a început cu lecții de natație!”

Pentru 283 de elevi din municipiul Bistrița, vacanța mare a început cu lecții de natație, spune primarul Ioan Turc. Edilul Bistriței a anunțat că a debutat programul ”Școala de înot”, derulat cu bani din bugetul local, elevii bucurandu-se de un abonament gratuit cu 10 cursuri de înot la cele două bazine din oraș, Schreiner și Casa EMA.

„Vacanța mare a început cu lecții de natație!

„Școala de înot” este un program pe care l-am inițiat pentru susținerea activităților sănătoase, dar și distractive de care pot beneficia școlarii din Bistrița.

În prezent, 283 de elevi din clasa a IV-a se bucură deja de un abonament gratuit cu 10 cursuri de înot la cele două bazine din oraș, Schreiner și Casa EMA.

Pentru acest an, avem un buget de 137.400 lei, ce reprezintă contravaloarea abonamentelor oferite tuturor elevilor de clasa a IV-a din municipiu.

Înscrierile rămân deschise la cele două bazine de înot până la începutul următorului an școlar. Invit părinții să profite de această oportunitate pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor lor și dobândirea unei abilități utile pentru toată viața!” – precizează edilul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster