Primăria Bistrița a amenajat cinci puncte de hidratare în oraș, pentru combaterea zilelor toride

Primăria Bistrița a amenajat cinci puncte de hidratare în oraș, pentru combaterea zilelor toride

Pentru ca disconfortul zilelor toride să fie mai puțin resimțit de cetățeni, municipalitatea a amenajat 5 puncte de hidratare în oraș: în fața Bisericii “Sfânta Ana” – zona BIG, lângă Winmarkt, lângă Piața Decebal, lângă blocul Lama și pe pietonalul Liviu Rebreanu.

,,Cu sprijinul voluntarilor SVSU Bistrița, în intervalul orar 11.00-18.00, trecătorii au la dispoziție dozatoare cu apă potabilă, dar li se poate acorda și primul ajutor în cazul unor situații ce necesită asistență medicală.

Tot astăzi, locuitorilor din cartierul Slătinița, unde fântânile au un debit foarte scăzut, li s-a trimis o cisternă de apă potabilă, prin implicarea SVSU și a unității militare 01331 din cadrul Garnizoanei Bistrița.

Oamenii care nu au putut veni la cisternă au primit ajutorul voluntarilor, aceștia ducându-le recipiente de apă la domiciliu. Operațiunea se va repeta în fiecare zi din cele trei anunțate cu cod portocaliu de caniculă”, a transmis primarul Ioan Turc.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster