Pieton lovit pe marcajul pietonal de un sofer baut, pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița

Pieton lovit pe marcajul pietonal de un sofer baut, pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 23:00, un șofer de 21 de ani, din Budești, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița a surprins și accidentat un tânăr de 16 ani din Bistrița care era angajat în traversarea străzii.

„Ulterior, șoferul de 21 de ani a preluat și transportat victima accidentului rutier cu autoturismul implicat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma testării cu aparatul etilotest a celor doi participanți la trafic a reiești faptul că șoferul se află sub influența alcoolului, rezultatul indicat fiind de 0,72 mg/L alcool pur în aerul expirat. Ulterior acestuia fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite toate circumstanțele producerii evenimentului rutier”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster