Permise de conducere ,,înecate” în alcool, în Bistrița-Năsăud. Număr record de șoferi beți la volan

Permise de conducere ,,înecate” în alcool, în Bistrița-Năsăud. Număr record de șoferi beți la volan

La data de 22 mai a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe strada Aerodromului. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 27 de ani, din Bistrița. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului a rezultat faptul că acesta se află sub influența alcoolului, fiind indicată valoarea de 0,58 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost transportat la spital fiindu-i recoltate probe biologice în vedereastabilirii concentrației de alcool în sânge.

La aceeași dată, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, au oprit pentru control pe Drumul Județean 173, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Sântioana.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur inaerul expirat. Bărbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate probebiologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cele două cazuri, polițiștii continuă cercetările cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

***La data de 22 mai a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în flagrant delict, pe Drumul Comunal 12A, în Lunca un șofer ce se afla sub influența alcoolului. Testarea cu aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,67 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltare probe biologice de sânge învederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 22 mai a.c., la orele dimineții, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Beclean au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17, între Beclean și Șintereag.

Din primele date, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Beclean, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un copac. În urma impactului rezultând rănirea șoferului, acesta fiind ulterior transportat la spital.

Polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a șoferului, rezultatul indicat din de 0,76 mg/L alcool pur în aerul expirat, impunându-se recoltarea de mostre biologice de sânge la spital.

La aceeași dată, la orele serii, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 21 de ani, din Beclean, s-a prezentat la spital în urma unui accident rutier.

Din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul, în timp ce conducea un motociclu neînmatriculat pe Drumul Județean 172, în Figa, având ca pasager un bărbat de 35 de ani, din Beclean, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un gard. În urma impactului rezultând rănirea celor doi. Totodată polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest a motociclistului, rezultând valoarea de 0,87 mg/L alcool pur în aerul expirat, fiindu-i ulterior recoltate și mostre biologice.

Polițiștii au constatat faptul că după producerea accidentului de circulație, bărbatul a părăsit locul accidentului abandonând motociclul pe un câmp.

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Serviciului Rutier au fostsolicitați să intervină la un accident de ciruculație în Jelna, pe Drumul Județean172G.

La locul evenimentului polițiștii au constatat faptul că autoturismul condus de un șofer de 24 de ani, din Orheiu Bistriței, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de o femeie de 31 de ani, cetățean german. În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager de 45 de ani, din autoturismul condus de tânăr, acesta fiind ulterior transportat la spital. Cei doi șoferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul femeii. În cazul tânărului, rezultatul a fost de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei însânge.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe şi vătămare corporală din culpă.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster