Paul Știr învestit în două funcții importante în PSD! Primarul din Căianu Mic este vicepreședinte de filială și președinte la Liga Aleșilor Locali

Paul Știr învestit în două funcții importante în PSD! Primarul din Căianu Mic este vicepreședinte de filială și președinte la Liga Aleșilor Locali

Astăzi, 1 octombrie, în urma Conferinței Județene de alegeri a PSD, președintele comunei Căianu Mic a fost reales în funcția de vicepreședinte a organizației PSD Bistrița-Năsăud!

,,În calitate de vicepreședinte al organizației PSD Bistrita-Nãsãud, voi avea în responsabilitate politică, comunele Tîrlișua, Spermezeu, Căianu Mic, Uriu, Petru Rareș, Ciceu-Mihăiești, Ciceu-Giurgești și Negrilești.

De asemnea, voi avea în coordonare Liga Aleșilor Locali PSD din judetul nostru! Din aceastã structurã fac parte toti primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si consilierii locali ai PSD BN.

Faptul că astăzi am fost investit cu aceste mari responsabilități mă face să mă simt onorat și mă obligă să tratez cu maximă seriozitate mandatul primit!

Mulțumesc domnului Președinte, Emil Radu Moldovan, pentru tot sprijinul acordat, precum și colegilor mei și tuturor delegaților prezenți la Conferința Județeană de alegeri!

Continuãm munca administrativã si politicã, pentru cetãtenii comunei Cãianu Mic si ai judetului Bistrita-Nãsãud!”; a fost mesajul transmis de primarul Paul Știr.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster