O tânăra din Leșu, Hrișcă Nicoleta Ancuța, este dublă vicecampioană națională la alergare montană. FOTO

O tânăra din Leșu, Hrișcă Nicoleta Ancuța, este dublă vicecampioană națională la alergare montană. FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute s-a desfășurat la Câmpulung Moldovenesc, Campionatul Național de alergare montană.

Sportiva legitimată la secția de atletism a CSM Cluj-Napoca, HRIȘCĂ NICOLETA ANCUȚA , originară din comuna Leșu din județul Bistrița-Năsăud, s-a clasat pe locul secund atât la proba individuală, cât și la proba pe echipe, la alergare montană pe distanță scurtă.

Nicoleta are în prezent 22 de ani, a început atletismul la vârsta de 19 ani, iar în trecut aceastaca fost legitimată la CSM Bistrița, la secția de box. Sportiva care face atletism acum sub culorile CSM Cluj-Napoca, este studentă în cadrul Extensiei Bistrița a Universității Babes-Bolyai, la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

„Am fost legitimată la CSM BISTRIȚA la secțiunea box timp de doi ani , unde am obtinut un titlu de campioană națională. Acum 5 ani am renunțat la box , iar la atletism e mai greu de găsit un club cu echipa de fete. Astfel am decis sa aleg clubul CSM CLUJ-NAPOCA.


Am 22 de ani și sunt începătoare în atletism. Anul trecut am participat la primul campionat național la alergare montană unde m-am clasat cu echipa pe locul 1. Anul acesta am participat la Campionatul Național de 6 ore unde am obținut locul 1 cu echipa și locul 3 individual cu 67 de kilometri alergați. Iar weekend ul ce tocmai a trecut am participat la Campionatul Național de alergare montană și am obținut 2 titluri de vicecampioană națională.”
, a declarat Nicoleta pentru publicația noastră.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster