Mirela Pop, Director Financiar Contabil, a fost propusă pentru funcția de Manager Interimar al SCJU Bistrița

Oplus_0

Mirela Pop, Director Financiar Contabil, a fost propusă pentru funcția de Manager Interimar al SCJU Bistrița

Gabriel Lazany, Managerul actual al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița și primarul ales al municipiului Bistrița, a anunțat astăzi într-o conferință de presă organizată la unitatea medicală bistrițeană, că directorul financiar contabil Mirela Carmen Pop este propunerea pentru funcția de Manager Interimar al Spitalului CLinic Județean de Urgență Bistrița.

„În urma analizei pe care am făcut-o noi în ultima perioadă, am ajuns În fața momentului de a înainta o propunere domnului Președinte Emil Radu Moldovan, o propunere de preluare a managementului interimar al Spitalului Clinic Județean, în persoana doamnei Mirela Pop. De ce Mirela Pop și nu altă persoană? De-a lungul timpului, am lucrat și am colaborat în mod direct, cu foarte, foarte multe persoane. Am evaluat așa, din umbră, absolut toate persoanele din jurul meu și care am crezut că pot fi potențiali manageri ai SCJU Bistrița.

Am luat în considerare toți factorii de influență atât interni, cât și externi, care pot ă să acționeze asupra spitalului în perioada imediat următoare. Având în vedere conjunctura actuală, ne aflăm într-un moment de dezvoltare Majoră atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al specialităților medicale, am considerat că, în momentul imediat următor, cel mai important este menținerea spitalului în echilibru financiar, pentru că tot ceea ce vine în perioada imediat următoare – extinderea spitalului, corpul nou de clădire, 15 specialități medicale noi care vor atrage după sine angajarea de personal medical, de specialiștim de medicim de asistenți – implică costuri asupra spitalului.

Și atunci am crezut că doamna Mirela Pop, cu experiență managerială în domeniul privat, cu o experiență alături de mine de 6 -7 de ani ca director financiar contabil, este persoana cea mai îndreptățită din punctul meu de vedere, pentru că, repet, decizia și asumarea va fi a președintelui Consiliului Județean, Radu Moldovan.

Mirela Pop are capacitatea de a discuta și a păstra armonie în cadrul spitalului în ceea ce privește relațiile cu personalul medical. Are capacitatea și cunoștințele necesare pentru negocierile contractuale care vor urma cu Casa de Asigurări. Și, nu în ultimul rând, voi fi alături de ea într-o viitoare majorare a tarifului pe caz ponderat, care o consider absolut necesară pentru activitatea viitoare a spitalului.Predarea mandatului se va face în luna septembrie, până în luna septembrie voi rămâne eu.

Eu doar vreau ca lucrurile să fie clare, să știe toată lumea, atât opinia publică, cetățenii municipiului Bistrița și aI județului, cât și personalul din spital. Pacienții să știe că Spitalul va rămâne pe mâini bune”, a spus Gabriel Lazany.

„În spital, lucrurile trebuie să meargă într-un ritm foarte alert. Și se impune a se menține aceeași direcție de dezvoltare și evoluție, pentru că acesta este obiectivul la nivel de județ și dumneavoastră știți foarte bine, și să asigurăm același mediu prielnic pentru performanță”, a spus Mirela Pop.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster