Ministrul Transportului,Sorin Grindeanu, va efectua o vizita  de lucru in Bistrita

Ministrul Transportului,Sorin Grindeanu, va efectua o vizita de lucru in Bistrita

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii va efectua saptamana viitoare o vizita de lucru la Primaria Bistrita , unde se va intalni cu primarul Ioan Turc, pentru a semna anumite documente privind realizarea variantei ocolitoare a orasului.

”Studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a Bistriței este în facere la CNAIR. Eu, pentru ca lucrurile să meargă mai repede, am mers la CNAIR, am semnat un protocol cu ei. Adică imediat ce e gata studiul de fezabilitate, preia Primăria partea de proiect tehnic și execuție pe bani de la Guvern. CJ dorește să intre în acest proiect, adică să adiționăm protocolul cu CNAIR pe bună dreptate pentru că trebuie să intre în acest parteneriat și comunele limitrofe pe teritoriul cărora va merge centura. Mă refer la Budacu de Jos, Cetate și Livezile. Pe de altă parte, totuși, CJ are și el prerogative pe această componentă, deci nu am niciun fel de problemă să intre și ei. Urmează să vină ministrul Transporturilor la Bistrița săptămâna viitoare și la Primărie vom avea o ceremonie în care vom semna aceste documente”, a spus primarul Ioan Turc la canalul de televiziune AS TV.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster