MINIFOTBAL BISTRIȚA. A început LIGA1! Extratereștrii si Stone Team fac spectacol încă din prima etapă!

MINIFOTBAL BISTRIȚA. A început LIGA1! Extratereștrii si Stone Team fac spectacol încă din prima etapă!

Minifotbalul, practicat în manieră organizată, are în Bistrita o istorie îndelungată, cu o mulțime de competiții de vară ori de iarnă, pentru copii, tineret, adulți ori veterani, de nivel local sau județean.

Daca in urma cu două săptămâni a început Liga 2 si Liga 3 , sâmbătă pe terenul sintetic de la Baza Raoul, s-au disputat  partidele contând pentru etapa a 1-a a Campionatului Municipal de minifotbal – Liga 1.

Si anul acesta sunt trei echipe favorite la titlul de campioană : Raal, Extraterestrii si Stone Team, fiecare din ele au punctat la capitolul ” transferuri de marcă „.

Extratereștrii s-au distrat cu noua promovata Luceafarul Sieu administrandu-i un 9-0 fără emotii. La rândul său Stone Team a câștigat cu 6-0 impotriva echipei Magic Team iar campioana Raal – a avut emotii serioase contra echipei nou promovate,Viticola Dumitra, castigand intr-un final cu scorul de 1-0.

Un joc interesant și echilibrat a fost cel dintre QOWATT FC si SAM CONSTRUCT , pe final de meci un „penalty salvator” a făcut ca scorul final sa fie 3-3, ambele echipe cu siguranta vor pune probleme serioase multor echipe care vor sa atace podiumul si in acest sezon.

REZULTATE ETAPA 1- LIGA 1

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster