Maraton de vaccinare în acest weekend, în Prundu Bârgăului! Concurs de enduro și un invitat special

sursa foto: site-ul oficial

Maraton de vaccinare în acest weekend, în Prundu Bârgăului! Concurs de enduro și un invitat special

Un prim pas spre normalitate!

Vești bune pentru iubitorii sportului și nu numai! După o pauză de un an, în acest weekend, de va desfășura o nouă ediție a concursului Enduro Heniu, fiind prezent Dani Oțil în calitate de invitat special. Vor fi prezenți la eveniment personalul medicale aferent și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică, care se vor asigura că maratonul de vaccinare se desfăsoare respectând toate normele de siguranță și igienă.

Cei doritori, se vor putea vaccina atât cu serul Pfizer, cât și cu cel produs de compania Johnson, în cadrul noului dispensar medical sau în zona parcării din centrul comunei, fie că vin cu motocicleta, cu maşina, cu bicicleta sau pe jos. 

Vaccinarea se va desfășura între orele 08.00 – 20.00 în două zone – la dispensarul medical cu Pfizer şi în parcarea din zona centrală – cu Johnson!

Mai jos, puteți consulta mesajul transmis de Doru Crișan, pe pagina de facebook:

Maraton de vaccinare la Enduro Heniu!
Dragii mei,
🏞 Am pregătit un final de săptămână cu multe evenimente la Prundu Bârgăului și vă invit să ne fiți alături!
Încercăm, încet, să revenim la viața de dinainte de pandemie și mă bucur să vă anunț că, după o pauză de un an, va avea loc o nouă ediție a concursului Enduro Heniu la care va fi prezent și de această dată, Dani Oțil.
🟢 Va fi o ediție atipică, cu măsuri sporite de siguranță sanitară, dar este un prim pas spre normalitate.
Pentru că asta ne dorim – să revenim la viața noastră de zi cu zi, alături de partenerii noștri de la Enduro Heniu, de personalul medical şi de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, vom organiza sâmbătă un maraton de vaccinare.
💉 Vor fi disponibile două seruri pentru imunizare – cel produs de compania Pfizer şi cel produs de compania Johnson.
✅ Cred că numai prin imunizare putem trece cu bine peste această pandemie şi de aceea vă aştept, sâmbătă, în număr cât mai mare la noul dispensar medical sau în zona parcării din centrul comunei pentru a vă vaccina, fie că veniți cu motocicleta, cu maşina, cu bicicleta sau pe jos.
Maratonul de vaccinare este susținut de sportivii de la Enduro Heniu şi de invitații lor speciali. Nu lipseşte nici în acest an de la concursul de enduro prietenul nostru, Dani Oțil.
🟢 Pentru că sâmbătă va avea loc şi târgul de la Prund, vă rog să treceți şi pe la punctele de vaccinare, pentru că numai așa vom putea să oprim pandemia, numai așa vom putea să ne vedem fără grijă şi să ne recăpătăm libertatea.
🟢 Sunt așteptate la vaccinare toate persoanele care doresc să se imunizeze!

De ştiut!
🔵 vaccinarea se va desfășura între orele 08.00 – 20.00 în două zone – la dispensarul medical cu Pfizer şi în parcarea din zona centrală – cu Johnson!
🔵 trebuie să aveți asupra voastră buletinul de identitate!
🔴 sportivii şi însoțitorii care vin din zonele galbene vor intra în carantină dacă nu au fost vaccinaţi sau nu prezintă un test PCR negativ efectuat cu cel puțin 72 de ore înainte de a intra în țară!
🔴 sportivii şi însoțitorii care vin din zonele roşii vor intra în carantină dacă nu au fost vaccinaţi!

|

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster