Iulian Simion din Telciu, un tânăr ,,al munților” a fost găsit decedat în Elveția. Familia are nevoie de sprijin financiar pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit și a-l îmormânta

Iulian Simion din Telciu, un tânăr ,,al munților” a fost găsit decedat în Elveția. Familia are nevoie de sprijin financiar pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit și a-l îmormânta

O familie cere ajutor pentru a aduce acasă corpul neînsuflețit al fiului lor, care a decedat în Elveția, în urma unui tragic accident.

Tânărul a fost găsit decedat într-un lac.

Iulian Simion, originar din Telciu, iubea natura mai mult decât orice. Absolvent al Liceului de arte ,,Corneliu Baba”, toată viața și-a transformat-o pe bună dreptate într-o ,,artă”, prin picturile naturii de care se înconjura. Din păcate, de acum înainte ne va privi de sus.

,,Oameni și prieteni dragi, scriu această postare pentru ca vreau să vă cer ajutorul!

Prietenul nostru drag Iulian Simion a decedat în urmă cu câteva zile în urma unui incident tragic…

A lăsat un gol imens în sufletul nostru și al familiei. Era un om minunat, un om cum rar întâlnești, un iubitor de natură, un iubitor de extrem iar cei care îl cunosc, știu foarte bine despre ce vorbesc. Incidentul a avut loc în Elveția și din păcate costurile pentru repatriere sunt destul de mari.

Haideți sa ne unim forțele și sa donam fiecare cât putem, astfel încât sa îl putem aduce acasă și sa ii facem o înmormântare cum se cuvine.

Vă rog din suflet!
Iar dacă nu puteți, măcar sa dați un share. O sa las mai jos conturile bancare ale părinților lui”, este mesajul distribuit de un prieten de a lui Iulian.

CEC BANK
Simion Dorina-Viorica
RON RO03CECEBN2808RON0313436

EUR RO30CECEBN28B2EUR0313437

Revolut
Ghinut Simion
0762450194
IBAN LT64 3250 0043 8720 9492

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster