Ioan Turc: Rezultatul votului pentru funcția de primar al municipiului a fost viciat

Oplus_0

Ioan Turc: Rezultatul votului pentru funcția de primar al municipiului a fost viciat

„Dragi bistrițeni,

În primul rând, vă mulțumesc pentru toată susținerea oferită în alegerile locale, dar și în ultimele zile pline de incertitudini.

În al doilea rând, trebuie să menționez că m-am abținut să fac declarații despre rezultatul scrutinului până la primirea unor clarificări.

Este limpede că rezultatul votului pentru funcția de primar al municipiului a fost viciat.

Biroul Electoral Județean, la ordin politic, a refuzat în mod repetat renumărarea voturilor, asta deși Biroul Electoral Municipal acceptase renumărarea din oficiu.

Din acest motiv, candidatul PSD nu are legimitate în fața tuturor bistrițenilor.

Eu nu mă simt învins în condițiile în care am obținut cu mii de voturi în plus față de anul 2020, ci, din contră, sunt sigur că activitatea mea a fost apreciată de comunitate și acest fapt mă motivează în continuare.

Îmi voi face datoria până în ultima zi a mandatului de edil, având convingerea că instituțiile statului vor acționa și justiția va prevala!”, a transmis pe pagina sa de socializare, primarul în funcție al municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster