Împachetează fericirea într-o cutie de pantofi și doneaz-o unui copilaș. Punctul de colectare este localul Brikada de pe pietonalul bistrițean

Împachetează fericirea într-o cutie de pantofi și doneaz-o unui copilaș. Punctul de colectare este localul Brikada de pe pietonalul bistrițean

Bucurie într-o cutie!

Noi, redacția Știri BN ne dorim să aducem un zâmbet pe chipurile a câtor mai mulți copii din Bistrița și împrejurimi, împreună cu Brikada și Produs în Bistrița-Năsăud.

Cu mare grijă și transparență, toate pachetele primite de la voi vor ajunge la Asociația Aripi de copil, care le va distribui mai departe.

De asemenea, make-up artistul Ioana Vereș te îndeamnă la o faptă bună!

Deoarece se aproprie sărbătorile de iarna, iar cu siguranță toate femeile iși doresc să arate cât mai bine, m-am gândit să organizez un curs de automachiaj care să fie util, indiferent de experiența pe care o au în acest domeniu!

O să îți arat practici pe care orice femeie ar trebuii sa le dețină!


Vei învăța despre:
-sprâncene
-ten
-machiajul ochilor
-aplicare gene și multe altele!

Din banii ce se vor aduna de pe acest curs îi voi dona unor asociații pentru a oferii ajutor celor care nu au posibilități! Așa că hai să fim frumoase și să facem o faptă bună!

Costul cursului este de 50 de lei, însă daca iti dorești sa faci o donație mai mare e bine primit!
Nr de cont (revolut): RO06BREL0005514178310100
pe numele: IOANA VERES

Cursul o sa fie sub formă de înregistrare și îl poți vizualiza nelimitat. Dacă te hotărăști aștept mesajul tău pe Ioana Vereș, pentru a-mi confirma plata și pentru a lăsa o adresă de mail pe care voi trimite cursul!”

Despre ce este vorba?

Colectarea de tip ,,shoebox” (cutie de pantofi) nu se dorește a fi descrisă drept pompoasă și plină de fantezisme, ci e mai degrabă vorba de oameni care ajută alți oameni, despre altruism și compasiune.

În fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, cadoul împachetat cu suflet în ,,cutia de pantofi” reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos.

Tocmai de aceea ne-am propus să redăm zâmbete, prin această inițiativă simplă, prin care să adunăm, organizat, lucrușoare de mare folos pentru alții.

De ce ai nevoie?

  • o cutie goală de pantofi (corpul și capacul);
  • hârtie de împachetat cadouri;
  • foarfecă;
  • puțin timp pentru a căuta sau cumpăra lucrurile pe care vrei să le dăruiești unui copil de vârsta și genul ales de tine.

Îți propunem să iei cutia aceea uitată de vremuri pe dulap, să o scuturi de praf și să o umpli de fericire, pentru un copil ales de tine, fie el fată sau băiat. Vârsta maximă este 18 ani.

Poți pune în cutie tot ce ai vrea tu să primești…

  • dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane), dar NU ceva perisabil (banane, portocale, iaurt);
  • articole școlare: caiete de scris, creioane colorate, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;
  • jucării potrivite vârstei și sexului copilului;
  • produse de igienă personală;
  • o felicitare de Crăciun pe care să așterni câteva gânduri de bine, pentru copilul care va primi cutia de la tine (poți să menționezi datele tale de contact și să păstrați legătura);
  • articole de îmbrăcăminte: un fular, o căciulă, ciorapi groși, mănuși sau orice altceva de acest fel. Poate adaugi și o lumânare parfumată care să le amintească de aroma sărbătorilor.

Lista este deschisă și poate fi completată cu oricâte produse dorești.

După ce ai învelit totul într-o hârtie festivă, te așteptăm la punctul de colectare de pe pietonal, la localul Brikada ( lânga magazinul ,, Fieru’ ” unde îl vei lăsa personalului de după bar. În schimb, ei îți vor oferi o băutură caldă la alegere, pentru a mai crește puțin gradele din termometre.

De asemenea, dacă timpul nu îți permite să pregătești cadoul fizic, poți oricând să ajuți printr-o donație în conturile de pe banda roșie de mai jos sau direct la Brikada.

Poți lăsa și produse alimentare sau de uz casnic pentru cele 60 de familii din județ pe la care trecem.

Te așteptăm zilnic, între orele 09:00 și 22:00 la adresa Liviu Rebreanu 24. Ultima zi în care poți lăsa pachetul este 19 decembrie.

Pentru mai multe informații, apelează: 0742982346 – Adela Cosma.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster