(FOTO/VIDEO) CS Gloria anunță un amical de gală, odată cu prezentarea echipei din liga a III-a. Prunea, Munteanu și Belodedici, printre veteranii prezenți în 16 august

(FOTO/VIDEO) CS Gloria anunță un amical de gală, odată cu prezentarea echipei din liga a III-a. Prunea, Munteanu și Belodedici, printre veteranii prezenți în 16 august

Reprezentanții CS Gloria au prefațat în această dimineață începutul secției a clubului sportiv.


La mai multe solicitări CS Bistrița a înființat secția de fotbal cu obiective bine stabilite, în sensul de a dezvolta centrul de copii și juniori, de a avea o prezență constantă în ligiile superioare.

A fost de față și staff-ul tehnic al echipei, care se va ocupa direct de activitatea forbalistică a clubului: Paul Șomodean, team managerul al echipei și antrenorul echipei Dănuț Matei.


Ulterior înființării, ne-am afiliat la Federația Română de Fotbal, fiind cesionat locul echipei care activa în liga a III- a.
Astfel vom activa în sezonul 2021-2022 din liga a III-a.


Suntem în faza de finalizare a semnării contractelor de activitate sportivă cu foștii fotbaliști ai echipei.

Promitem că vom asigura toate condițiile necesare dezvoltări și performanței, pentru a face față obiectivelor pe care ni le-am propus.
Ne dorim să aducem publicul din nou pe stadion!,
 a completat Eugen Cosma.

Urmeaza meciul din Cupa României în 11 august.


În 16 va avea loc un eveniment prin care vom prezenta lotul echipei. În același timp va fi un meci între vechiile glorii bistrițene cu fostele glorii naționale, care să ne ajute să ne revină pofta de fotbal, a transmis directorul CS Gloria 2018 Eugen Cosma.


Fotbalul este pentru bistrițeni și avem mare nevoie de ei pentru a veni la stadion! În data de 16 august echipa legendelor va avea un meci împotriva old boys bistrița, eveniment realizat cu sprijinul lui Ionut Simionca, un mare susținător.

Din echipa legendelor va face față Ionuț Prunea, Dorinel Munteanu, Belodedici, iar din echipa Gloriei, Paul Cervenschi, Dan Matei, Titi Voica, Toma Ivan și mulți alții. Ne dorim ca pe lângă echipa de fotbal de seniori să recutăm și noi tinere talente din județ pentru ca spectatorii să fie mulțumiți că avem câți mai mulți bistrițeni în echipă.


În ceea ce privește campionatul, așteptăm tragerea la sorț a seriilor, a mai spus Paul Șomodean.


Sunt foarte fericit că acest club înființat în 2018 a reușit să intre în componența CSM 2019 și cu siguranță vom vorbi de alte obiective.
Așa cum am învățat în cei 20 de ani de antrenoriat, prefer pașii mici și siguri spre performanță. Ca și obiective îmi doresc să înființez o echipă competitivă pentru că deja au intrat în componența lotului încă 4 jucători cu care am semnat contracte, încă 4 jucători care au anumite litigii de rezolvat cu vechiile cluburi care sperăm că se vor rezolva. Obiectivul de promovare în liga II este destul de îndrăzneț, însă nu imposibil. Ultimul joc cu Reghin mă mulțumește și datorită faptului că am fost într-o perioadă de pregătire de 10 zile pe plan local cu cazare, masă, fiind antrenamente zilnice. Nu mă așteptam ca echipa să se comporte din punct de vedere fizic atât de bine. Mai avem de corectat unele greșeli pe faza de apărare, iar așa cu siguranță vor apărea și rezultate
, a informat antrenorul Dan Matei.


În data de 16 se dorește ca evenimentul să fie gratuit, respectând toate normele în vigoare, pentru a participa cât mai multă lume.

În ceea ce privește bugetul pentru primul sezon, momentan se stabilesc obiectivele, iar în funcție de asta bugetul va fi dimensionat pentru a oferi condițiile necesare. Toate se vor face pas cu pas!

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster