EXTRATEREȘTRII Bistrița joacă în Finala Campionatului National de Minifotbal de la Galați

EXTRATEREȘTRII Bistrița joacă în Finala Campionatului National de Minifotbal de la Galați

Extraterestrii Bistrita se afla in fata celui mai dificil examen din acest an. Campioana judetului nostru si-a castigat dreptul de a evolua direct in Finala Campionatului National de Minifotbal, competitie ce urmeaza sa se dispute la sfarsitul acestei saptamani, la Galati.

Suntem increzatori ca baietii nostri vor face o figura frumoasa in marele oras de pe Dunare si promitem sa va tinem la curent cu tot ce se va intampla in aceste zile in competitia care are la start cele mai bune 32 de echipe ale tarii.

Formatia noastra va face parte din Grupa a doua, alaturi de formatiile ACS Rolectrice Deva, AS Minifotbal Dedy Mid Timisoara si ACS Viitorul Grafit Decor Campineanca.

Lotul deplasat de John Runcan si Alex Rus pentru acest turneu final este urmatorul: Papp Raul, Trif Lufa – portari; Tiron Ilie, Mircea Popa, Costin Sergiu, Halas Paul, Rus Sebastian, Doru Pop, Akari Shadi, Lascu Andrian, Cojocaru Iulian, Runcan Raul, Sulici Răzvan, Covaciu Ovidiu – jucatori de camp.
Antrenor echipei noastre: Rus Alexandru
Delegat: Runcan Ioan
Absenți: Dobrea Ionuț, Ilies Doru, Dospinescu Gică, Blaji Cătălin.

Avem mare incredere in jucatorii nostri, tinem pumnii echipei noastre si nu in ultimul rand, Multa bafta Extraterestrii Bistrita!!!

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster