EXCLUSIV: Victima agresată de un cioban, face dezvăluiri: ,,Am fost înjughiat cu cuțitul sub inimă…”

EXCLUSIV: Victima agresată de un cioban, face dezvăluiri: ,,Am fost înjughiat cu cuțitul sub inimă…”

Se pare că problema celor doi frați ciobani din Rebrișoara era veche. Cei doi obișnuiau să își ducă oile la pășunat abuziv pe terenurile sătenilor, iar dacă erau luați la rost, deveneau agresivi.

Context inițial:

În cursul dimineții de ieri, 5 octombrie 2021, un bărbat de 30 de ani, din Tărpiu a sesizat prin 112 faptul că a fost agresat de doi bărbați, îngrijitori la o turmă de oi.

Polițiștii i-au depistat pe cei doi, stabilind că este vorba de despre un bărbat de 31 de ani și un altul de 33 de ani, ambii din Rebrișoara, pe care i-au condus la audieri.

În urma investigațiilor efectuate, a reieșit faptul că, în timp ce se aflau în extravilanul localității Blăjenii de Jos, ar fi izbucnit un conflict spontan între bărbatul din Tărpiu și bărbatul de 33 de ani, din Rebrișoara. Ulterior ar fi intervenit bărbatul de 31 de ani, din Rebrișoara care l-ar fi agresat pe cel din Tărpiu. Acesta din urmă a fost rănit și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul de 31 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar în prezent se află în arestulI.P.J. Bistrița-

Contactat de redacția Știri BN, G.B., victima conflictului, a acceptat să ne ofere mai multe detalii cu privire la caz.

Se pare că cei doi ciobani reprezentau de mult timp un pericol pentru majoritatea sătenilor. Aceștia obișnuiau să ameninte oamenii prin sat cu bătaia, dacă nu le încuvințau terenurile pentru pășunatul oilor. Foarte mulți oamenii cedau la presiunile și amenințările lor, fiind persoane în vârstă.

Victima G. B. a povestit faptul că de scurt timp a arendat terenurile pe care cei doi rebrișoreni, respectiv M. V și M.D obișnuiau să își ducă abuziv oile la păscut, de aproximativ 10 ani. Acesta primea inclusiv amenințări telefonice cu moartea din partea lor.

De aici s-a iscat conflictul prezent.

În timp ce G. B. se afla pe terenul cu pricina, efectuând anumite activități de întreținere, împreună cu câțiva ingineri, s-a intersectat cu cei doi agesori.

Discuțiile au escalat și unul dintre frați l-a lovit primul pe G. cu toiagul. La scurt timp, celălalt frate, M.D, sa folosit de un topor și l-a rănit în zona spatelui.

Totul a culminat cu înjungherea victimei în zona toracica (sub inimă).

George B. s-a deplasat cu greu până la poarta unui prieten care l-a transportat la spital. Așa a și reușit să sesizeze întâmplarea, apelând 112.

Așadar, se pare că cei doi reprezintă un real pericol pentru săteni, din moment ce au recurs la acest tip de agresivitate fizică.

Cercetările cu privirea acest caz, continuă.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster