EXCLUSIV: Avocatul George Gaftone s-a înscris în PSD

EXCLUSIV: Avocatul George Gaftone s-a înscris în PSD

Avocatul George Gaftone, fost Primvicepreședinte al Organizației Municipale a PNL Bistrița, s-a înscris vineri în Partidul Social Democrat, acolo unde va activa în Organizația Municipală condusă de deputatul Daniel Suciu.

George Gaftone a fost membru PNL timp de 10 ani, el înscriindu-se în partid atunci când acesta era condus la nivel național de Crin Antonescu, în anul 2014. Acesta a participat în toate campaniile electorale alături de PNL, sprijinind partidul în probleme juridice în toată această perioadă.

În ultimii doi ani, George Gaftone nu a mai fost un membru activ în rândurile PNL, după alegerile din anul 2021, cei din actuala Organizație Municipală a PNL Bistrița, bazându-se pe o altă echipă de conducere, din care avocatul bistrițean nu a mai făcut parte.

Amintim faptul că George Gaftone este fiul secretarului general al municipiului Bistrița Floare Gaftone și al fostului consilier județean PSD, colonelul în rezervă Ioan Gaftone. Trecerea lui George Gaftone este a doua trecere în ultimele luni de la PNL la PSD, în toamna trecută Andrei Pântea înscriindu-se în rândurile social-democraților bistrițeni.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster