Dr.Gabriela Deak despre Dr. Eva Candrea: Un profesionist desăvârșit! O viață întreagă dedicată oamenilor!”

Dr.Gabriela Deak despre Dr. Eva Candrea: Un profesionist desăvârșit! O viață întreagă dedicată oamenilor!”

Vineri, la Librăria Aletheia-Casa Cărții din municipiul Bistrița, a fost lansată cartea „Stil de viață sănătos!”, o lucrare a medicilor diabetologi și nutriționiști, Eva Candrea și Elisabeta Candrea.

Prezentă la eveniment, cu această ocazie a fost și Dr.Gabriela Deak, Director Medical în cadrul Spitalului Clinic de Urgență Bistrița, care prin intermediul cintului său de socializare a transmis următorul mesaj: „Felicitări d-na Dr. Eva Candrea! Felicitări d-na dr. Elisabeta Candrea!

O după-amiază minunată cu un eveniment deosebit la Libraria Aletheia Casa Cartii: LANSAREA DE CARTE „Stil de viata sanatos”!

Această carte dorește să vină în sprijinul bolnavilor cu diabet zaharat, cu prediabet, cu obezitate, aparținătorilor acestor persoane, tuturor celor ce doresc să ducă o viață sănătoasă. Hipocrate, în urmă cu 2000 de ani, spunea: ”Bolile nu sunt aduse numai de soartă, ci ele sunt cauzate în mare măsură de noi, ele apar în urma alimentației greșite, a băutului incorect, a comodității, lipsei de mișcare și a problemelor spirituale”.

În tratamentul diabetului zaharat sunt importante trei elemente: stilul de viață sănătos, tratamentul medicamentos și autocontrolul (plus inovațiile tehnologice).

Dr. Eva Candrea – un profesionist desăvârșit! O viață întreagă dedicată oamenilor!”

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster