Deputatul Robert Sighiartău: O nouă tragedie ne amintește cât de periculoase pot fi jocurile de noroc!

Deputatul Robert Sighiartău: O nouă tragedie ne amintește cât de periculoase pot fi jocurile de noroc!

Un tânăr a decedat marţi dimineaţă după ce şi-a dat foc în apropierea unui liceu și unei săli de jocuri de noroc din Râmnicu Vâlcea, au informat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Bărbatul a mers la o benzinărie de unde a cumpărat 1.5 litri de combustibil. S-a stropit cu benzină și a ars ca o torță. Ceea ce ar fi stârnit reacția extremă a fost că a pierdut 3000 de lei la păcănele. Locul în care s-a consumat autoincendierea este atât în apropierea liceului unde a fost elev cât și în fața unei săli de jocuri.

In acest context, deputatul PNL a transmis un mesaj clar pe contul său de socializare:

” Această tragedie nu ar fi trebuit să se întâmple !!!

O nouă tragedie ne amintește cât de periculoase pot fi jocurile de noroc, mai ales pentru tinerii noștri. Un elev de 18 ani din Râmnicu Vâlcea și-a pierdut viața într-un mod teribil, după ce a pierdut 3.000 de lei la păcănele.

Această tragedie nu ar fi trebuit să se întâmple. De aceea, le cer colegilor mei, factorilor de decizie din Parlament să urgenteze legile care acționează în apărarea tinerilor noștri. Să trecem o dată pentru totdeauna legile care interzic reclamele și jocurile de noroc în apropierea școlilor.

Cerem legi mai stricte și o mai bună protecție pentru tineri. Ei sunt viitorul nostru și merită să crească într-un mediu sigur și sănătos. Nu putem să mai permitem ca tragedii ca aceasta să se întâmple.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate.” , a transmis Robert Sighiartău

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster