Deputatul Daniel Suciu :  Disprețuitori, nesimțiți, inconștienți și penali dați de 6 ori mai multi bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe?

Deputatul Daniel Suciu : Disprețuitori, nesimțiți, inconștienți și penali dați de 6 ori mai multi bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe?

”Cîțu, nemernicii de complici din Guvern și PNL, folosiți banii publici pentru mizeria voastră de congres? Pentru plata funcțiilor voastre? Acum, când toate comunele și orașele au nevoie de bani, voi, disprețuitori, nesimțiți, inconștienți și penali dați de 6 ori mai multi bani comunelor PNL decât celor conduse de PSD? Și de 8 ori la orașe?

Dar nu vă crapă obrazul de nesimțire, cu ce v-au greșit jumătate din bistrițeni să îi scuipați în față? Voi, oamenii mici ce azi conduceți PNL din Bistrița-Năsăud, nu meritați decât dispreț!”, a transmis deputatul PSD Daniel Suciu vizavi de alocările făcute de Guvern pentru echilibrarea bugetelor Consiliului Județean și primăriilor din Bistrița-Năsăud.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster