Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la ,,Imperiul Leilor”, în vizită la Păstrăvaria Rin din Romuli. Au investit un milion de euro în afacerea lor

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la ,,Imperiul Leilor”, în vizită la Păstrăvaria Rin din Romuli. Au investit un milion de euro în afacerea lor

Cristina Bâtlan împreună cu ceilalți investitori de la Imperiul Leilor au mers în vizită la doi foști concurenți, de data aceasta în județul Bistrița-Năsăud. Ce au descoperit după ce au investit un milion de euro în afacerea lor?

Cristina Bâtlan și ceilalți investitori de la Imperiul Leilor au mers în vizită la soții Nina și Ioan Rus, doi antreprenori locali care au participat la emisiunea de pe Pro TV pentru a obține finanțare pentru afacerea lor. Cei doi dețin o păstrăvărie și au cerut ajutorul leilor pentru a mai amenaja una.

Pe pagina sa de Instagram, Cristina Bâtlan s-a fotografiat alături de soții Nina și Ioan Rus. Cei doi sunt deținătorii unei păstrăvării din județul Bistrița-Năsăud.

Fondatoarea brandului de încălțăminte Musette i-a felicitat pe cei doi pentru munca și ambiția de care au dat dovadă

Oameni adevărați, cu pasiune pentru ceea ce fac! Familia Rus, Nina si Gabi, au început de la zero, însă încrederea că reușesc a fost permanent cu ei. Au ales drumul nebătătorit, au avut provocări la tot pasul, însă nu au renunțat să creadă în visul lor și au reușit!

Au reușit să aducă zâmbet pe chipul celor care le trec pragul, să ofere mai mult decât aștepți, să fie un model de afacere locală! Mi-au umplut sufletul de bucurie!

Știu că sunt multe familii de antreprenori români cu afaceri frumoase, în țara noastră! Vă admir pe toți și vă doresc multă inspirație pozitivă, mi-ar plăcea să aflu și povestea voastră și să vă întâlnesc.”, a scris Cristina Bâtlan pe Instagram.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster