Bogdan Ivan Gruia: ,,Cu responsabilitate și încredere, pășesc pe un drum nou plin de provocări în funcția de Prim-Vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud”

Bogdan Ivan Gruia: ,,Cu responsabilitate și încredere, pășesc pe un drum nou plin de provocări în funcția de Prim-Vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud”

Nu poți lupta cu jumătate de inimă și nu poți câștiga cu jumătate de inimă. Fie dai totul și câștigi, fie joci în siguranță și pierzi, au fost cuvintele rostite de deputatul Bogdan Ivan, ales prim-vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud și desemnat drept candidat al social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în cadrul alegerilor din toamna anului 2024.

Ca să fie foarte clar, în alegerile din 2024 voi da 100% și mai mult decât atât, alături de echipa #PSD Bistrița-Năsăud. Alături de oameni dragi, cu responsabilitate și încredere, de astăzi pășesc pe un drum nou plin de provocări în funcția de Prim-Vicepreședinte al PSD Bistrița-Năsăud.

Victoria noastră va fi victoria oamenilor care își pun încrederea în noi și nu numai! Voi face tot ce ține de mine pentru continuarea proiectului de modernizare și pentru o nouă etapă de dezvoltare economică a comunității noastre!

Mulțumesc pentru încredere tuturor colegilor, primarilor și în special Președintelui Radu Moldovan, pentru oportunitatea de a-l seconda la conducerea PSD Bistrița-Năsăud!

La mulțumesc pentru prezență și susținere, Președintelui PSD, Dlui Marcel Ciolacu, Secretarului General PSD, Dlui. Paul Stănescu și Ministrului Sănătății, Dlui. Alexandru Rafila!

Împreună, cu drag de România și de români, vom transforma răul în bine și binele în mai bine”, a transmis Bogdan Ivan Gruia.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster