,,Batem fieru’ cât îi cald”! În decembrie alte 250 de traverse vor ajunge în gara din Teaca

,,Batem fieru’ cât îi cald”! În decembrie alte 250 de traverse vor ajunge în gara din Teaca

Pas cu pas spre victoria cea mare!

,,Deseori, dificultățile ne fac să luăm în calcul abandonarea unui obiectiv. Puși în situația de a face inclusiv anumite lucruri la care nu ne pricepem sau mai putin placute, dar importante pentru atingerea scopului.. e bine să ne bucuram de fiecare mică victorie, stiind ca suntem cu un pas mai aproape de țelul nostru – să meargă trenu’.

Prin evenimentele organizate anul acesta cu mult efort din partea echipei, am ajuns în fața voastră, iar voi ne-ați oferit încrederea adoptând o părticică din idealul spre care tindem.

În luna Decembrie, alte 250 de traverse vor ajunge în gara din Teaca, adăugându-se primului lot de 100 de traverse achiziționate anul trecut. Mai este cale lungă până la ținta de 3000 de traverse, însă acum că ne-am urnit, batem fierul cât îi cald.

Dacă vrei ca numele tău să fie prezent pe panoul din gara Teaca poți adopta o traversă folosind link-ul. Costă 100 de lei și acoperă înlocuirea unei traverse uzate cu una bună”, au transmis reprezentanții Mocănița Transilvanian.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster