Ioan Turc: Îi încurajez pe bistrițeni să parcheze gratuit pe strada Bistricioarei

Oplus_0

Ioan Turc: Îi încurajez pe bistrițeni să parcheze gratuit pe strada Bistricioarei

„Terenul pe care l-am amenajat pe strada Bistricioarei a revenit în proprietatea Primăriei, după ce fosta administrație PSD l-a transmis Consiliului Județean. Acolo urma să fie edificată o parcare, nu a fost edificată niciun fel de parcare.

Am solicitat terenul înapoi la primărie, pentru ca primăria să se ocupe de edificarea unei parcări. Până una alta, am demolat punctul termic. Ce a rămas acolo e punctul TRAFO, pentru cei care se întreabă de ce nu a dispărut toată clădirea. Facem amenajări în așa fel încât punctul TRAFO să arate cât de cât decent. Am pus blocaj de piatră, l-am cilindrat, avem o suprafață foarte generoasă, pe care se poate parca gratuit.

Încap foarte multe mașini în respectivul loc de parcare. Îi încurajez pe bistrițeni ca și de Zilele Bistriței să parcheze pe terenul proprietatea municipalității de pe strada Bistricioarei.”, a transmis astăzi într-o conferință de presă, Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Articole ce te-ar putea interesa

engage

Get the coolest tips and tricks today

This ebook will change everything you ever thought about relationships and attachment. Find the secret to connecting better and faster